fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
Katoli tjednik
wholesale oakleys cheap oakleys fake oakleys fake cheap oakleys cheap oakleys Sunglasses
SADRŽAJ
PANORAMA

SVETKOVINA DUHOVA U BURIĆA ŠTALI

REPORTAŽA

WUPPERTAL: 40 GODINA „ZAJEDNO U KRISTU“

POGLED IZ RIMA I NA RIM

HRVATSKO KATOLIČKO SVEUČILIŠTE

PRIRODNE ZNANOSTI I RELIGIJA

GEOLOŠKO-KEMIJSKA EVOLUCIJA

POUČNA PRIČA

BRODOLOMCI I OTOČANI

IZDVAJAMO


Izbori i očekivanja

UVODNIK

Urezivanje skrivenih poruka

Oni koji su imali prigodu svoj dječji nestašluk i pubertetska lutanja izražavati ucrtavajući kojekakve poruke u živo drvo, znaju da se ono s vremenom oporavi, ali da na njemu ipak ostaje trag. Koliko će taj ožiljak ostati vidljiv ovisi o dubini „slova“ ili znakova koji su u njega utisnuti. Ako se oni stalno iznova obnavljaju jasno je da će u budućnosti biti puno teže prekriti ih.

>>>> VIŠE

AKTUALNO

Samo oni koji se znaju žrtvovati, znaju se i istinski radovati

Komušina je ponovno odzvanjala pjesmom i radosnom grajom u posljednju subotu mjeseca svibnja. Po 41. put obilježen je Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije. Na misi koja je slavljena u novoizgrađenom prostoru na brdu Kondžilu okupilo se oko 2.000 hodočasnika među kojima je bilo 40-ak svećenika predvođenih vrhbosanskim nadbiskupom metropolitom Vinkom kard. Puljićem.

>>>> VIŠE

Svetkovina Duhova u Burića štali

Na svetkovinu Duhova, 27. svibnja, u sklopu Dana sjećanja na žrtve Burića štale 1945. slavljena je sv. misa koju je predvodio kancelar Vrhbosanske nadbiskupije preč. Ilija Orkić.

>>>> VIŠE

NEDJELJNA LITURGIJA

DESETA NEDJELJA KROZ CRKVENU GODINU

Čovjek, Božje remek-djelo i kruna svega stvorenoga, „načinjen“ je na sliku Božju, stvoren je kao muško i žensko. Sličnost isključuje jednakost, čovjekovo je da bude stvorenje, a Božje da je Stvoritelj. Čovjek se, po svojim osobinama razlikuje od svega stvorenoga, a Bogu je sličan po svom razumu, volji, „naravi“ – čovjek je osoba.

>>>> VIŠE

INTERVJU

Docent dr. sc. Darko Marčinko, specijalist psihijatar - psihoterapeut

U posljednje vrijeme često smo putem medija svjedoci tragičnih događaja samoubojstva te ubojstva vlastite obitelji ili djece. Što se događa u osobi da postane spremna počiniti takvo nedjelo, što raditi u svrhu prevencije te tko ili što pogoduje nečemu takvom razgovarali smo s docentom dr. sc. Darkom Marčinkom (rođ. 1973.), dr. med., specijalistom psihijatrom-psihoterapeutom koji ordinira na KBC Zagreb (Rebru).

>>>> VIŠE

SVETAC TJEDNA

Bl. Filippo Smaldone (4. lipnja)

Filippo Smaldone je rođen u Napulju 27. srpnja 1848., u vrijeme političkih, socijalnih i crkvenih previranja u Italiji. Unatoč okolnostima koje su ga okruživale, odlučio je postati svećenik. Dok je još bio bogoslov pomagao je mnogim marginaliziranim i gluhonijemim ljudima, za koje u to vrijeme nije nitko skrbio.

>>>> VIŠE

NOVA IZDANJA

Copyright© 2006 Katolički tjednik. Sva prava pridržana. Webmaster

replica Oakleys fake ray ban sunglasses cheap fake ray ban sales cheap ray ban outlet discount ray ban online cheap ray ban