fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
Katoli tjednik
wholesale oakleys cheap oakleys fake oakleys fake cheap oakleys cheap oakleys Sunglasses
SADRŽAJ
PANORAMA

SVE ČEŠĆI NAPADI NA VJERSKE OBJEKTE U TUZLANSKOJ ŽUPANIJI

REPORTAŽA

TOPLI DOM ZA SVAKO DIJETE!

IZ LITERATURE

ZABORAVLJENI SOTONA

OBITELJ NA DLANU

LOGIKA RETORIKE ISKLJUČIVOSTI

ŽIVOT I VJERA

SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE: AMERIČKA VOJSKA CENZURIRA KATOLIČKE KAPELANE

IZDVAJAMO


Prolazi li vrijeme nacionalnih država?

UVODNIK

Logika srca

Događaj Uskrsnuća i njegov sastavni sadržaj: muka i smrt Isusa Krista već 2.000 godina izazivaju znatiželju u svekolikoj javnosti. Na tu temu napravljeno je mnogo literarnih, glazbenih, likovnih, filmskih i inih ostvarenja. Osobito u posljednje vrijeme u javnoj sferi prisutno je puno filmova dokumentarnog žanra.

>>>> VIŠE

AKTUALNO

Sve češći napadi na vjerske objekte u Tuzlanskoj županiji

Drugi tjedan mjeseca veljače u Tuzli je bio obilježen pljačkom kapele Svetog Ante u Bukinju. Fratri Franjevačkog samostana u Tuzli oštro su reagirali ne želeći više šutjeti o napadima na vjerske objekte koji se stalno događaju. Samo u ovu kapelu je u prošloj godini provaljeno 17 puta, ističu u samostanu.

>>>> VIŠE

Nove knjige za sadašnja vremena

U organizaciji Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Sarajevu, 13. veljače u dvorani Pavla VI. u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu predstavljane su tri knjige u (su)izdanju KBF-a: Jakovljeva poslanica u Bibliji i Crkvi, autora mons. dr. Mate Zovkića, Kompendij katoličke pneumatologije, mariologije i eshatologije, autora mons. dr. Nike Ikića i zbornik 120. obljetnica Bogoslovije, koji je uredio dr. Darko Tomašević.

>>>> VIŠE

NEDJELJNA LITURGIJA

DRUGA KORIZMENA NEDJELJA

Koliko je ljudi, u povijesti čovječanstva, izgubilo glavu ili život zbog ideje o boljem i čovjeka dostojnijem životu, zbog ideologije o jačoj naciji i prostranijoj državi, zbog mita o čistoj rasi i religioznoj isključivosti? Točne podatke zna jedino dragi Bog.

>>>> VIŠE

INTERVJU

Vlč. Jakov Kajinić, duhovnik sjemeništaraca u Nadbiskupskom sjemeništu Petar Barbarić

Ako nikada drugo onda barem u korizmi prosječan katolik se sjeti da treba sagledati svoj duhovni život. Iako će neki jednostavno odrediti da će se u ovoj 40-dnevnoj pripravi za Uskrs odreći određenoga jela i pića misleći da su time sve završili, većina ipak ide korak dalje nastojeći osnažiti i svoj „sakramentalni život“.

>>>> VIŠE

ŽIVA CRKVA
  Ljepota žene uz zadivljujuće čari starine

Izložba iz kolekcije fra Nikole Bošnjaka pod naslovom Žena otvorena je u subotu, 18. veljače, prvi put u Galeriji Abonos u Orašju u Bosanskoj Posavini.

SVETAC TJEDNA

Sv. Paula Montal Fornes, 26. veljače (redovnica)

Paula Montal Fornes rođena je 1799. u malenom priobalnom mjestu Arenysu de Maru u Kataloniji (Španjolska). Njezina obitelj bila je velika, skromna, ali izrazito pobožna.

>>>> VIŠE

NOVA IZDANJA

Copyright© 2006 Katolički tjednik. Sva prava pridržana. Webmaster

replica Oakleys fake ray ban sunglasses cheap fake ray ban sales cheap ray ban outlet discount ray ban online cheap ray ban